Navigation
Wordpress.com sponsrar WebCoast 2014

WordPress.com guldsponsor till WebCoast 2014

Vi är mycket stolta att få presentera WebCoasts senast guldsponsor; wordpress.com! Karim Osman är ”Happiness Engineer” på Automattic, företaget bakom WordPress.com och även tjänster som bl.a. Akismet och Gravatar. På WebCoast kommer han och kollegan Fabiana Simões för att svara på alla era frågor om WordPress.

Webhostingtjänsten WordPress.com startade 2005 och drivs med open source-mjukvaran från wordpress.org. Idag hostar man ca 55 miljoner sajter, och varje dag publiceras över en miljon nya inlägg på dem.

Hur jobbar ni med kommunikation på internet?


– Automattic är ett ”distributed company”, vilket innebär att alla jobbar hemifrån eller där de vill sitta. Kommunikationen är vårt syre eftersom vi står i konstant kontakt via interna bloggar, Skype och IRC.

Vilken kunskap vill ni dela med er av under WebCoast?

– Vi vill visa hur enkelt det är att skapa en sajt eller blogg på wordpress.com, samt att vi gärna svarar på alla WordPress-relaterade frågor!

Vad vill ni lära er mer om under WebCoast?

– Vi vill gärna se hur andra presenterar sig själva och sina företag genom att använda WordPress eller andra verktyg.

Varför har ni valt att sponsra konferensen?

– WebCoast är ett unikt evenemang som inte är rädd för att sticka ut och prova nya saker. På det sättet liknar det wordpress.com, och sådana initiativ vill vi förstås stötta!

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen