Navigation

Jodå, det händer grejer

Det har varit lite tyst här, det ska erkännas. Men det händer en väldig massa bakom kulisserna. WebCoast blir mer och mer verkligt för varje dag som går.

Idag har Maria och jag (Stellan) varit på Social Media Club Göteborgs sista lunchträff för året. Där berättade vi om tankarna bakom WebCoast och om själva unconference-konceptet. Deltagarna fick i uppgift att fundera på vad de själva ville bidra med, men också vad de skulle vilja höra mer om.

Det var givetvis massor. Som alltid är det helt fascinerande att se hur mycket tankar och kreativitet det finns i skallarna runtomkring. Lunchmötet var otroligt inspirerande, och jag är mer övertygad än någonsin om att WebCoast kommer att bli ett fantastiskt evenemang.

Efter lunchmötet träffades några ur projektgruppen för att gå igenom de lokalalternativ som Lorraine och de andra i lokalgruppen vaskat fram. Vi har flera jättebra alternativ att välja mellan, och några lokaler är redan preliminärbokade till 18-20 mars så att vi kan jobba vidare med detta i lugn och ro. Lokalgruppen har gjort ett strålande jobb, de ska de ha en stor eloge för.

Idag har också marknadsföringsgruppen haft möte, pratat marknadsföring (!) och spikat lite stolpar för hemsidan.

Processen med att bilda vår förening stötte på ett hinder i form av namnregistreringen, så nu har vi lämnat in nya namnförslag. Förhoppningen är att föreningen ska vara registrerad innan jul, men det är helt avhängigt av Bolagsverkets handläggning.

Vi har också bestämt datum för kombinerat arbets- och årsmöte. Det kommer att bli onsdagen den 12:e januari. Vi återkommer om exakt tid och plats. Tills dess önskar vi dig en underbar jul och ett fantastiskt 2011!

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen