Navigation
WebCoast 2013

Tack för en fantastisk helg – nu laddar vi för 2014!

Först av allt – ett djupt och innerligt tack till alla er som kom och deltog i årets WebCoast. Vi som arrangerade evenemanget känner fortfarande värmen och energin vibrera inombords.

Det var en helt fantastisk helg. Och det är er förtjänst. Det är ni som skapat sessioner och samtal, nätverkat, skrattat och utbytt erfarenheter och kunskap om allt från programmering till fingervirkning.

WebCoast 2013 var fantastiskt på många sätt. I år var vi 250 deltagare, och vi hade lätt kunnat sälja 50 biljetter till. Trycket efter biljetter var högt de sista dagarna. Därför tycker vi att du redan nu ska markera datumen 14-16 mars i din kalender för nästa år. Då kommer nämligen WebCoast 2014 att gå av stapeln. Lindholmen Science Park är bokat och offerten är på väg. Vi ser redan fram mot att träffa dig.

Foto: Michael Sillion

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen