Navigation
Härlig fest på WebCoast

Vi testar Shpare!

På WebCoast testar vi en ny tjänst för nätverkande, applikationen Shpare. För att du ska få ut så mycket som möjligt av Webcoast 2013 bjuds du in till att använda applikationen Shpare. Genom Shpare ser du vilka som deltar och hjälper dig hitta de personer/företag som du bör träffa. Därefter kan du via applikationen bjuda in till möte.

Fem enkla steg för att aktivera dig:

1.    Du får ett separat mail där du ombeds att aktivera ditt konto på Shpare. Klicka på länken och aktivera ditt konto.

2.    Koppla ihop Shpare med ditt LinkedIn konto, Twitter, och/eller Facebook. Ju fler av dessa du kopplar ihop desto större sannolikhet att du “matchas” ihop med rätt personer.

3.    Shpare matchar dig med ett antal personer och företag utifrån din profil. Gå in på “Network” för att se vilka du har matchas ihop med. Klicka på personen och skicka “meeting request”.

4.    Efter det så kan du se om du har mottagit några mötesförfrågningar under sektionen “meetings”.

5.    Bekräfta mötet genom att klicka på knappen “confirm meeting”. Passa även där på att skicka med ett meddelande där ni kan föreslå var ni ska träffas.

 Marcus Sandberg

Marcus Sandberg, utvecklare på Shpare

Shpare är avsett att användas via mobilen när du befinner dig på plats. Klicka bara på länken i din smartphone, support finns på plats när du kommer.

Har du frågor och funderingar angående Shpare finns support på support@shpare.com

 • Eva

  Skickar ni mail till alla deltagare? Jag försökte logga in förut men det funkade inte.

  • Maria Gustafsson

   Hej Eva,
   Ja, Marcus Sandberg (bilden) och Anders Fredriksson på Shpare skickar idag mail till alla deltagare som finns i deltagarlistan.

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

 • Tillgänglig på App Store
 • Hämta på Google Play
WebCoast Appen