Navigation
Sara Westberg

Sara är event-student med värdskapet i fokus

Sara Westberg är inte bara student och egenföretagare, hon lät sig även charmas av WebCoasts koncept och är nu högst delaktig i arbetet med att hitta relevanta sponsorer till konferensen, och hjälpa dem att hitta just sitt sätt att delta och nå ut med sitt budskap.

Vad gör du i WebCoasts arbetsgrupp?
Jag arbetar med sponsring och kommer även att hjälpa till med planerandet av våra dagar tillsammans i mars.

Hur kom du i kontakt med WebCoast?
I våras besökte Maria Gustafsson min utbildning, event marketing & evenemangsledning, och charmade mig till att hjälpa till under WebCoast 2013. Jag föll för både Maria och konceptet så nu är jag glad att få vara med och bidra till kommande år!

Varför ville du delta i arbetet med konferensen?
Eftersom event och möten mellan människor är det jag vill arbeta med så var det ingen tvekan då jag fick frågan att hjälpa till i arbetet. Jag tog mig an uppgiften att arbeta med sponsorer för att knyta kontakter och lära mig mer om konsten att sälja. Då jag är utbildad inom event marketing ser jag även fram emot att diskutera med sponsorerna hur deras medverkan kan bli lyckad. Bästa sättet att lära sig mer om något är att göra det! Det är självklart också kul att vara en i teamet!

Vilken kunskap vill du dela med dig av på WebCoast?
Mitt fokus då jag arbetar med events är värdskap och jag vill därför se till att WebCoasts besökare får en så bra upplevelse som möjligt. Det är mer planering bakom ett event än man kan tro och många detaljer som ska vara genomtänkta. Jag bidrar med min event-kunskap och mitt engagemang.

Vad vill du lära dig mer om på WebCoast?
Jag vill lära mig mer om sociala medier, hemsidor, trender inom webben och e-handel!

Fakta:
Namn: Sara Westberg
Ålder: 24 år
Bostadsort: Göteborg
Huvusaklig sysselsättning: Student och egenföretagare
Sajt: sara-w.appspot.com
Twitter: @eventsara

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen