Navigation
pynta-bloggen-webcoast-2013

Pynta din hemsida a la WebCoast

Nu kan du pynta din blogg/hemsida med en banner som visar att du ska på WebCoast!

Varför en banner?

Förhoppningen är att du med bannern redan innan konferensen kan få och etablera kontakt med besökare på din egen webbplats som också ska gå på WebCoast i år.

Det blir som ett försprång för dig, eftersom du kommer att ha en helg fullspäckad med nya kontakter, trevliga samtal och tillfällen att göra affärer. Med en eller ett par redan inplanerade möten har du helgarderat!

Dessutom bidrar bannern att sprida informationen om WebCoast och därmed kanske fler personer som inte kände till konferensen kan få en chans att vara med.

Här kan du ladda ner banner och logotyper för WebCoast 2013

Så här gör du

  1. Ladda hem bilden – finns på sidan Om WebCoast/Logotype
  2. Skapa den i rätt storlek så den passar in på din hemsida. Jag kan hjälpa dig skapa den i rätt storlek om du inte har möjlighet att göra det själv.
  3. Ladda upp bilden på din hemsida.
  4. I en text-widget eller motsvarande skriver du in följande kod och byter ut ”http://dinbildlank.se” till länken din bild har när den är uppladdad på din webbplats

<a href="http://webcoast.se/" target="_blank"><img alt="webcoast-2013" src="http://dinbildlank.se" /></a>

Har du några frågor fråga mig gärna på Twitter @vimleanna eller mail anna@vimle.se

 

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen