Navigation
blogg_fkdv-filmning-sara

Professionella filmare på plats under WebCoast

På WebCoast gästas vi av ett professionellt filmteam. Falkevik & Danehav är ett produktionsbolag som gör onlinevideo, dvs filmer och video för internet. Den ena verksamhetsgrenen är livesänd video från event och konferenser, och den andra är inspelade filmer såsom reportage, intervjuer, inspirationsfilmer, dokumentationsfilmer etc.  Video är ett väldigt effektivt verktyg för att berätta en historia med mycket känslovärde. Har man ett högt genomslag i sociala medier under tiden eventet sker genom till exempel hög aktivitet på Twitter så är det fantastiskt om aktiviteten både sker i rummet och genom de som deltar på nätet.

Falkevik & Danevik kommer att hjälpa oss med att få WebCoast dokumenterat. Dock uppmuntras fortfarande egen filmning av sessions. Att fler upptäcker hur roligt det är med film och att filma är något Falkevik & Danehav gärna ser. På Falkevik & Danehav:s egen webbplats kan du lära dig mer om filmningens sköna konst, tips och trix m.m.

 

  • http://www.xldstudios.com/ Erik Bernskiöld

    Så roligt!! =)

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen