Navigation
Delägarna i Oderland Webbhotell AB

Oderland sponsrar och vill gärna prata hosting

För andra året i rad har WebCoast äran att presentera Oderland som en av våra sponsorer! Webbhotellet som funnits sedan 1998 återfinns i år i vår Silver Harbour på Lindholmen. Där svarar de gärna på allt som har med hosting att göra, när de inte är ute och nosar på deltagarnas kunskap och kreativitet.

Jack Oderland (t.v. på bilden) är företagets VD. Han berättar att de bevittnat många förändringar i branschen. Deras kunder är främst företag med höga krav på prestanda, kvalitet och support. I början hade kunderna endast fysiska servrar, men idag är virtualiseringen nästan total. Allt eftersom utvecklingen gått framåt och behoven därmed förändrats har de även ökat utbudet av tjänster. För Jack ligger fokus alltid på att anpassa tjänsterna för att tillgodose kundernas behov och att ligga steget före. Han upplever att kunderna uppskattar Oderlands flexibilitet, tillgänglighet samt driftjouren som är öppen dygnet runt.

På vilket sätt jobbar ni med kommunikation på internet?

Oderlands kommunikation på internet sker främst via Twitter och Facebook samt via vår blogg. Vi har börjat kolla på andra kanaler, men det är främst i dessa tre den mesta av kommunikationen med våra kunder sker idag.

Vad kommer ni att dela med er av för kunskap under konferensen?

Det vi planerar att dela av med oss är vår erfarenhet i branschen och fungera som ett bollplank inom de områden vi behärskar. Fråga oss om allt som har med hosting och närliggande områden att göra så sitter vi gärna och diskuterar med er under konferensen.

Vad skulle ni vilja lära er mer om under konferensen?

Trender under 2014 och även hur vi blir mer attraktiva för våra kunder via redan etablerade samt framtida sociala kanaler. Vi vet även att det finns stor kunskap och kreativitet hos deltagarna inom andra områden som kan vara intressanta för oss.

Vi ser fram emot att inviga våren i vackra Göteborg med Web Coast 2014!

På bilden syns från vänster delägarna Jack Oderland, Victoria Oderland och David Majchrzak.

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen