Navigation
Oderland

Oderland silversponsor till WebCoast 2015

För tredje året i rad har vi glädje att presentera Oderland som silversponsor. Oderland erbjuder driftsäkra lösningar för webhosting, e-post, domänhantering, VPS, managed- och dedikerad server. Vi snackade med deras online strategist Jaanus Heeringson, som tycker att WebCoast är väldigt relevant för dem att medverka i;

”Det har under åren visat sig att många av besökarna på WebCoast också är kunder hos oss och därför känns det som ett ypperligt tillfälle att faktiskt träffa människor som vi tidigare bara haft kontakt med via telefon, chat eller sociala medier. För oss är det viktigt att vara tillgängliga för våra kunder och på så sätt bygga upp en bra relation.”

Kan du nämna några värden som ni fått ut av er sponsring?

”Det främsta syftet är att förstärka vårt varumärke som en högklassig leverantör av driftstjänster och nå ut till inflytelserika personer i den svenska internetsfären.”

Har ni börjat planera något särskilt för er medverkan under konferensen?

”Vår ambition är som vanligt att i god tid se över erbjudanden, giveaways och presentationsmaterial – något som under tidigare år skett i ett kaosartat tumult tidigast en vecka innan själva konferensen. Vi undersöker också om det finns några ämnesområden där vi kan bidra med relevanta presentationer eller workshops.”

Vad vill ni dela med er av för kunskap?

”Vi vill självfallet belysa vikten av en bra driftlösning för alla aktörer på marknaden. Det är fortfarande väldigt vanligt att all fokus, både för ekonomi, säkerhet och kvalitet hamnar på produktionen av webbtjänster och valet av driftslösning ses som bisak när det i själva verket i hög grad kan påverka alla faktorer oerhört mycket.”

Vad vill ni själva lära er mer om?

”Vi är alltid intresserade av det våra kunder är intresserade av. Det ger oss en relevant indikation på hur vi kan förbättra och vidareutveckla vårt erbjudande och på så sätt skapa ett starkare samarbete.”

Vad står mer på agendan för Oderland just nu?

”Vi genomgår just nu stora strukturella förändringar genom flytt till en ny serverhall med helt ny teknisk infrastruktur och kommer kunna erbjuda ännu bättre tjänster när det är klart. Vi ser också över möjligheten att flytta kontoret närmre våra kunder i centrala Göteborg.”

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen