Navigation
Mikael Ejnestrand WebCoast

Mikael är norrlänningen bakom sociala media-spakarna

Mikael föddes i Kiruna, men eftersom göteborgsdialekt inte är ett kriterium för att jobba med WebCoast är han nu en viktig kugge i planeringshjulet. Han hugger i både på sponsorsidan och håller i tyglarna på konferensens Instagram– och Twitter-konton.

Vad gör du i WebCoasts arbetsgrupp?
Jag arbetar med sponsring och kommunikation via sociala medier (Instagram och Twitter), och kommer även att hjälpa till med planerandet och genomförandet av eventet senare i mars.

Hur kom du i kontakt med WebCoast?
Jag kom i kontakt med Maria Gustafsson under våren, då jag studerat utbildningen event marketing och evenemangsledning. Jag jobbade därefter som eventpersonal under WebCoast 2013. När jag fick frågan om att vara med i planerandet bakom WebCoast 2014 valde jag självklart att tacka ja till detta spännande event.

Varför ville du delta i arbetet med konferensen?
Jag har alltid fascinerats av event, konferenser och möten. Att nu få möjligheten att vara med i planeringen känns både roligt och spännande. Anledningen till att jag valde att arbeta med sponsring har att göra med mitt intresse av försäljning och kundkontakt. Det är alltid spännande att utmana sig själv samtidigt som man skapar nya kontakter. Att arbeta med sociala medier är roligt, eftersom det ligger i tiden och skapar goda förutsättningar för en bra marknadsföring via webben.

Vilken kunskap vill du dela med dig av på WebCoast?
Då jag utbildat mig inom event och marknadsföring kommer jag kunna bidra med mina eventkunskaper, för att hjälpa till att skapa ett så bra event som möjligt. Jag kommer självklart också att bidra med ett positivt engagemang i teamet.

Vad vill du lära dig mer om på WebCoast?
Jag vill lära mig mer om de nya trenderna inom sociala medier och webben. Samtidigt ska det bli intressant att lyssna till alla intressanta föreläsningar och ta del av allas olika kunskaper inom webb och kommunikation.

Fakta:
Namn: Mikael Ejnestrand
Ålder: 28 år
Bostadsort: Göteborg (född i Kiruna)
Huvudsaklig sysselsättning: Student/praktikant med höga ambitioner
Twitter: @MEjnestrand

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen