Navigation
MacForum

Macforum guldsponsor till WebCoast 2015

På WebCoast har det alltid samlats många Apple-anhängare, och kanske blir det fler än någonsin i år. Nu kan vi nämligen berätta att Macforum är en av våra guldsponsorer. Vi är oerhört stolta att ha dem vid vår sida, och pratade lite med deras VD Martin Barregård om saken.

Varför tycker ni att WebCoast är ett relevant sammanhang att delta i?

”Det är ett lokalt arrangemang som jobbar med stora frågor. Ungefär som vi själva, vi är stolta att vara en del av det som händer i stan med omnejd.”

Vad hoppas ni få ut av att delta i WebCoast?

”Träffa bra folk och förhoppningsvis kunna dela med oss av något också.

Vad skulle ni kunna tänka er att dela med er av för kunskap?

”Vi håller det lite öppet ännu. Som alla vet är det intressanta saker på gång i den värld vi jobbar i. En lite nördig grej är att vi kommer att ha med Johan Gustaphzon från appleyra.se som grottar i och gör en POC kring URL-scheman i iOS, och lite andra kul grejor.”

Vad vill ni själva lära er mer om?

”Hur webben blir mer rolig och mänsklig som handels- och mötesplats.”

Vad står mer på agendan för Macforum just nu?

”iOS står mycket i centrum för oss. Allt från DEP och VPP till inbyten av produkter. Många vill ha ut mer av sina enheter på alla plan. Vi vill vara det självklara valet när det gäller Mac, iPhone och iPad. Och säkert mer snart.”

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen