Navigation

Loggan framröstad!

Julia Åhall, @betongscout, är grafikern som vann logotävlingen! Grattis!

Tack för en logga med färger som minner om våren.

Julia berättar att hon utgått ifrån tekniken som möjliggör kommunikationen på internet. Därför valde hon att plocka ut delar från ett kretskort som hon fortsatte att arbeta med grafiskt. Jag hoppas vi får återkomma till en mer utförlig beskrivning av Julia här på sajten senare.

Processen med att hitta loggan gick till så här: det startades en Flickr-grupp där alla bidrag skulle samlas, alla i Webcoasts arbetsgrupp spred ordet på Twitter och Facebook, många retweetade, och på Lucia när slutsignalen gick fanns det många, många bidrag. De bidrag som ansågs möjliga att använda utifrån kraven att logotypen skall gå att vektorisera samt fungera i färg, gråskala och monokrom.

Samtliga bidrag som klarade gallringen lades upp i ett bildalbum på vår Facebook-sida. Där uppmanade vi alla att gå in och klicka ”gilla” på den eller de som de tyckte bäst företrädde Webcoast. Kl. 15.00 på Julafton var vinnaren framröstad!

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen