Navigation

Kommunicerar med hela världen!

Lorraine Daum är projektarbetare i WebCoast, särskilt ansvarig för lokaler och matbeställning samt med i kommunikationsgruppen. Hon är till vardags marknadsförare utbildad i Frankrike. Nu inriktad på nya utmaningar som marknadskommunikatör.

Prata med Lorraine på Twitter: @lorrainedaum

Personlig blogg
Professionell blogg

Hur kommunicerar du på Internet?
Jag kommunicerar på många sätt, med många människor och på många språk. Eftersom min familj bor i Frankrike och många vänner runtom i Europa (och världen) så ger Internet bra möjligheter för mig att kommunicera med dem. Jag skriver på min blogg så att alla kan läsa det om händer i mitt liv. Sen konverserar jag via Skype, Twitter, bloggar, Facebook, msn (fast inte så mycket längre). Och så email förstås, jag gillar email som kommunikationssätt.

Vad vill du prata om och lära ut till andra på Webcoast?
Oj! Det vet jag inte än. Det kommer så många duktiga människor till Webcoast att jag vet inte riktigt vad jag kan lära dem. Om det är något ni skulle vilja lyssna på, får ni gärna skriva det i kommentarerna.

Vad vill du lyssna på och veta mer om av andra deltagare?
Jag vet inte än vad jag vill lyssna på och det är det jag tycker är bäst med Webcoast och unconference. De kommer att finns jättemånga intressanta sessions och jag ser fram emot att bli överraskad av olika tema jag hade inte tänkt på eller förväntat mig.

Hur kommer det sig att du vill vara med och bygga Webcoast?
De senaste åren har det dykt upp några events på olika platser i Sverige om sociala medier och kommunikation på Internet men jag hade aldrig haft chansen att vara med. Så när jag läste Marias (@mikumaria) tweet om att hon ville göra ett sådan event här i Göteborg, kände jag omedelbart att jag ville vara med. Dessutom kom det tidsmässigt precis när jag fick sluta på mitt jobb så jag såg det som en utmärkt möjlighet att engagera mig i ett spännande projekt och fortsätta vara aktiv och delta med min tid och kunskap.

Av Maria Gustafsson, @MikuMaria

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen