Navigation

Kommunicerar med bilder

Sina Farhat är projektarbetare i WebCoast och kommer att fotografera under helgen. Han funderar på att prata om analoga och digitala bilder på WebCoast. Så har du funderingar kring detta ämne så ta chansen till en pratstund.

Prata med Sina på Twitter: @belola
Läs mer om vad Sina gör och se hans bilder på hans Fotoblogg eller på Flickr

Hur kommunicerar du på internet?
Jag var först väldigt tveksam till iden med sociala nätverk, men efter att jag satte egna gränser för vad jag vill förmedla så är är jag nuförtiden konstant ute och networkar med andra trevliga människor på Twitter, Facebook och Flickr genom att föra diskussioner, dela erfarenheter med andra likasinnade och kunniga personer.

Vad vill du prata om och lära ut till andra på WebCoast?
Att vara social med mina fotografier har blivit mitt specialområde så en allmän diskussion kring gränser för vad man bör och vill dela med sig (med tanke på att så fort information sprids på internet kan man inte hindra spridningen!). Samt relationen mellan analog och digital fotografi i en tid när man kan lägga upp en bild på internet direkt efter att man tagit den!

Vad vill du lyssna på och veta mer om av andra deltagare på WebCoast?
Jag vill bli bättre på att organisera mina kunskaper och kunna få in en inkomst med dom genom att veta bättre vilka kanaler man bör använda och när för att kunna på bästa sätt marknadsföra sina tjänster.

Hur kommer det sig att du vill vara med och bygga WebCoast?
Jag har sedan 2010 påbörjat en resa där jag jobbar på att bli en bättre person genom att vara mera delaktig i projekt som ett mål att må bättre och hjälpa andra. Webcoast är ett perfekt projekt att vara delaktig i då slutmålet gynnar alla och resan dit hjälper mig att uppnå mina mål!

Av Maria Gustafsson, @MikuMaria

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen