Navigation
Jonas Sahlin, VD Kodamera

Kodamera silversponsor till WebCoast 2015

Inga är gladare än vi för att webbyrån Kodamera är tillbaka som silversponsor till WebCoast. Vi tog ett snack med VD Jonas Sahlin om hur de kommer interagera med deltagarna.

WebCoast firar fem år och Kodamera har ju varit med som sponsor tidigare. Varför tycker ni att WebCoast fortfarande är ett relevant sammanhang att medverka i?

”Japp, har blivit en fin tradition för oss eftersom vi varit med från starten. Vi gillar konceptet med knytkonferens och sedan är ju Webcoast en av de större konferenserna inom webb och digitala medier i Västsverige.”

Vad hoppas ni få ut av er sponsring?

”I första hand att stärka vårt varumärke som framträdande webbyrå inom öppen källkod.”

Har ni börjat planera något särskilt för er medverkan under konferensen?

”Vi planerar ett par sessioner och vi kommer att köra en tävling som kräver att man är säker på handen.”

Vad vill ni dela med er av för kunskap?

”Vi vill dela med oss av kunskap i vårt arbete med tjänstedesign/webbapplikationer och med konkreta exempel ifrån ett aktuellt kundcase.”

Vad vill ni själva lära er mer om?

”Allmänt om vad som händer i vår digitala värld.”

Vad står mer på agendan för Kodamera just nu?

”Vi har startat med frukostseminarium och haft sex stycken under året. Vi jobbar nu för fullt med att sätta innehållet i våra inplanerade seminarium för 2015, som ser väldigt spännande ut så håll utkik på kodamera.se/event

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen