Navigation
sponsor webcoast 2013

GleSYS: Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter

GleSYS Internet Services AB är Silver Harbour Sponsor för WebCoast 2013. Vi frågade VD Glenn Johansson om  GleSYS tankar och funderingar kring WebCoast.

GleSYS startades redan 1999. Under mer än 10 år har de levererat internetlösningar över hela Sverige och till övriga världen. GleSYS driver egna fullskaliga datacenter i Falkenberg och Stockholm och är inhyrda i datacenter i New York och Amsterdam.

Varför är ni med på WebCoast?

Vi älskar allt som har med internet och webb att göra.

Vad har ni för förväntningar?

Ingen idé att bygga upp förväntningar av olika slag. Skulle vi mot förmodan varken ha roligt eller trevligt skulle vi nog bli förvånat besvikna.

Vad vill ni dela med er av på WebCoast?

Med tanke på vad vi sysslar med till vardags delar vi gärna med oss med tips och erfarenheter kring drift, säkerhet och underhåll.

Glenn Johansson_GleSYS

Vad vill ni lära er av andra på WebCoast?

Först och främst vill vi träffa allt trevligt folk. Vi har tidigare varit med på flera Stockholmsevent, och det är riktigt roligt att få vara med även på ”hemmaplan”.

Hur agerar ni på webben, vad gäller den egna närvaron och interagerande med andra?

Hela vår affärsverksamhet bygger på internet och webben. Vi har därför ingen speciell plan med vår närvaro på webben. Den finns där naturligt, i alla dess möjliga former.

 

 

 

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen