Navigation
Möten överallt på WebCoast

En av nyheterna på WebCoast 2013: Fredagsworkshops

”Åh, är det redan slut?” Den frågan har vi hört efter flera av de fantastiska sessioner som hållits under de tidigare upplagorna av WebCoast. I år beslöt vi oss för att göra något åt detta, och resultatet blev en spännande nyhet: Fredagsworkshops.

Vi har bokat Lindholmen Science Park även under fredagen. Mellan kl 13 och 17 på fredagseftermiddagen har vi avsatt tid och plats för rejäla workshops för alla er som vill dyka på djupet ordentligt i ett visst ämne.

Det kan röra sig om vad som helst, gärna områden där vi kan bygga, greja, koda, diskutera eller tänka högt tillsammans. Det kan handla om allt från Internets betydelse för demokratin till hur man programmerar sin Raspberry PI.

Vilken typ av workshops som kommer att gå av stapeln när vi ses den 15 mars, det får du avgöra. För workshopspåret följer samma princip som resten av WebCoast: innehållet skapas av deltagarna.

Vi har nio lokaler att tillgå. Dessutom finns det gott om ytor utanför själva konferenslokalerna som också fungerar för ändamålet. Vår förhoppning är att vi ska få vara med om några skönt nördiga djupdykningar i spännande ämnen, tillsammans med dig.

En workshop måste inte hålla på i fyra timmar. Men om du har ett riktigt spännande ämne, så tror vi det är en barnlek att fylla den tiden.

För att logistiken ska fungera, kommer vi att styra upp workshopdelen i förväg. Vill du anordna en workshop under fredagen, så ska du fylla i formuläret här. Vi fördelar ut lokalerna och meddelar dig i förväg så att du vet var ni ska hålla till.

En liten detalj som kan vara värd att påpeka: vi gör allt vi kan för att hålla avgiften till WebCoast så låg som möjligt. Därför har vi valt att inte inkludera någon lunch på fredagen. Du som vill köpa lunch på fredagen kan äta i Lindholmens food court eller någon annan närbelägen restaurang.

  • http://twitter.com/Niklas_Angmyr Niklas Angmyr

    Hej, har hört ett rykte att jag är uppsatt på två workshops. Har i princip inget emot men visste bara om en. Återkom gärna med lite detaljer..

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen