Navigation

Dynamisk kommunikation med teknik!

Hanna Sundström är projektarbetare i WebCoast och särskilt delaktig i matchmakinggruppen. Till vardags studerar hon entreprenörskap på Högskolan Dalarna och kommer som kursuppgift att utvärdera WebCoast organisation.

Hur kommunicerar du på internet?
Internet för mig ÄR kommunikation, oavsett om det är kommunikation i realtid eller inte. Jag använder Internet som en kanal för att vara social eller utbyta/inhämta kunskap. Till exempel håller jag kontakt med mina vänner, hittar nya vänner som delar mina intressen eller lär mig/delar med mig av min kunskap inom mina intresseområden. Internet överbryggar de hinder som finns mellan människor i form av tid och avstånd och det tycker jag är grymt!

Vad vill du prata om och lära ut till andra på WebCoast?
Jag vill berätta om hur det är att studera och samarbeta med andra på distans. Eftersom jag har läst både på campus och på distans har jag sett de respektive för- och nackdelar som finns med båda studieformerna. Man måste inte sitta i samma rum för att kunna lära sig något nytt och prestera något tillsammans. Det kan till och med bli mer dynamiskt om man måste använda tekniska hjälpmedel och vara tydlig i sin kommunikation!

Vad vill du lyssna på och veta mer om av andra deltagare på WebCoast?
Jag vill veta mer om hur andra har organiserat något via internet – hur kan man använda tekniken för att nå ett gemensamt mål? Sen vill jag också diskutera öppenhet kontra integritet på nätet, gärna ur ett arbetsgivarperspektiv.

Prata med Hanna på Twitter: @mojoloj
Hanna på LinkedIn

Av Maria Gustafsson, @MikuMaria

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen