Navigation

Deltagarintervju, Per Olof Arnäs

Namn: Per Olof Arnäs
Twitternamn: @Dr_PO
Sajter: perolofarnas.se, smartology.se, logistikfokus.se, barncitat.se

Hur kommunicerar du på internet?
Via flera olika kanaler. Många av molntjänsterna har sociala funktioner där relationer kan skapas och där konversationer kan föras. Samtalet är underordnat kanalen för mig och en konversation med en person eller grupp kan hållas i flera kanaler samtidigt. Ett tydligt exempel på detta är hur man med Disqus kan dubbelposta sina kommentarer på Twitter eller Facebook. Där får ofta samtalet ny kraft och når fler.

De ställen där jag hänger mest (just nu) är Twitter, Facebook, Quora, LinkedIn och Spotify. Och på en massa bloggar då förstås…

Vad vill du prata om och lära ut till andra på WebCoast?
På Webcoast kommer jag säkert att vara inblandad i ett eller flera olika pass. Exakt vad har jag inte bestämt än 😉 Antagligen kommer jag att prata om min nystartade blogg Logistikfokus som är Sveriges första och enda crowdsourcade blogg om logistik, transport och Supply Chain Management. Jag tänker berätta hur jag har tänkt och om filosofin bakom beslutet att crowdsourca den.

Vad vill du lyssna på och veta mer om av andra deltagare på WebCoast?
Så mycket som möjligt! För mig blir Webcoast (förhoppningsvis) en kreativ miljö med oväntade intryck, insikter och bekantskaper. Att gå i tangentens riktning istället för att målmedvetet söka centrum.

Intervjuad av Maria Gustafsson, Miku

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen