Navigation
danielkarlsson

Daniel Karlsson lyfter fram WebCoast med Google Plus

WebCoast som event är över för det här året men det betyder inte att vi inte fortsätter leva, andas och sprider WebCoast tills nästa år. En del i detta är att berätta för er vilka som ligger bakom årets event. Vi vill göra det utifrån våra medarbetares egna perspektiv. Först ut är vår Google Plus ansvarige, Daniel Karlsson. Läs och reflektera. Att kommentera är också varmt välkommet.

Förra året ville Daniel sänka trösklarna för användarna och i år ansvarar han för WebCoasts Google Plus-sida. Han lyfte fram vad som hände på  webbplatsen, svarade på frågor samt samlade ihop deltagare i offentliga cirklar. Daniel var även med i marknadsgruppen där han fungerade som korrekturläsare samt dokumenterade delar av eventet med foto och video.

Under eventet så var höjdpunkten Googles egen session om Google Plus. Daniel drog även igång en Hangout som sedan demonstrerades. Efter den sessionen fick han möjlighet att prova nya Hangout On Air vilket gav mycket bra lärdomar.

Under ett antal år har han jobbat i webbprojekt som har med ämnet psykisk ohälsa att göra. Han är aktiv inom Ångestsyndromsällskapet och är intresserad av att hitta fler i liknande situation.

Daniel uttrycker att WebCoast är ett riktigt härligt event och ser redan fram emot nästa år!

Lär känna Daniel ännu mer på Google Plus och på Twitter

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen