Navigation

Bollen är i rullning

Allt började med en liten tweet från Maria. Tweeten blev en Facebookgrupp, som snabbt fick närmare 100 medlemmar.

Förra tisdagen tog Maria och jag en fika och pratade lite mer, och igår träffades ett tiotal personer på SoHo. Vi beslutade att bilda den ekonomiska föreningen WebCoast, vars syfte är att arrangera ett webbevent i Göteborg den 18-20 mars 2011.

Det är egentligen det enda som hänt. Det kan verka lite magert, men för oss som hängt i Facebookgruppen och var med på mötet igår, är det så spännande att man nästan tappar andan. Den kreativitet och kompetens som finns i det här gänget är så stor och påtaglig att man häpnar nästan varje dag.

Vill du engagera dig i arbetet med evenemanget? I så fall ska du genast gå med i Facebookgruppen. Om du inte känner att du har tiden eller energin som krävs, men ändå är nyfiken, kan du hålla koll på vår officiella Facebooksida. Vi finns även på Twitter, och framöver ska vi fixa till en lite snyggare och mer funktionell webbplats. Men det här får duga så länge.

Det var allt för tillfället. Stay tuned – jag hoppas vi snart har mer att berätta.

/Stellan

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen