Navigation
erik-binero

Binero vill inspireras på WebCoast

Vi står aldrig stilla utan vill ständigt inspireras – WebCoast är ett gyllene tillfälle för det

Binero AB är en av guldsponsorerna för WebCoast 2012. Binero var med som sponsor redan 2011 och ser med spänning fram emot när konferensen nu återkommer. Vi fick en pratstund med Erik Arnberg, marknadsansvarig på företaget, om Bineros tankar om WebCoast 2012.

Berätta om verksamheten

Binero AB grundades 2002 och företaget fick sitt nuvarande namn 2007. Binero har sitt säte i Kista strax utanför Stockholm. Verksamhetens fokus är webbhotell och domännamn.
Binero är det webbhotell som växer snabbast på den svenska marknaden idag och har flera år i rad utsetts till Sveriges bästa webbhotell av branschtidningen Internetworld. Vi satsar starkt på att ständigt förbättra vår teknik för att kunna hålla den standard på våra tjänster som dagens kunder förväntar sig.

Varför är ni med på WebCoast?

Vi tycker att det är oerhört viktigt att få träffa våra kunder, lyssna på dem och få en att-göra-lista att utgå ifrån när vi vidareutvecklar våra erbjudanden. Vi står aldrig stilla utan vill ständigt inspireras och få nya idéer. Vi är det företag inom vår bransch som sponsrar flest sociala evenemang, både okonferenser och traditionella konferenser. Det är oerhört givande, vi får så mycket tillbaka i form av feedback och nya idéer!

Vad har ni för förväntningar?

Vi förväntar oss en görtrevlig helg i Göteborg! Det är spännande att höra folks idéer och att träffa kunderna IRL är mycket roligt.

Vad vill ni dela med er av på WebCoast?

Vi vill dela med oss av alla svar kring vår verksamhet, tips kring webbsidor m.m.

Vad vill ni lära er av andra på WebCoast?

Vi vill fånga upp trender, frågor, feedback och synpunkter. Vi vill lyssna på både ris och ros. Och framförallt vill vi inspireras, det händer nya saker hela tiden och vi vill hålla oss ajour.

Hur agerar ni på webben, vad gäller den egna närvaron och interagerande med andra?

I webbhotellbranschen är det livlig konkurrens, men vi upplever ändå en ganska stor öppenhet och transparens. För oss är det en självklarhet att finnas på plats i de sociala medierna, vi vill ju vara där kunderna är, det handlar om lyhördhet och respekt. Våra kunder är våra hårdaste domare och bästa coacher. Vi svarar gärna på frågor genom dialog i de sociala medierna, men då är det mer allmänna kundfrågor. Vi anser att specifik individuell support bör hanteras i ett ärendehanteringssystem. Men goda råd och synpunkter tar vi gärna emot i alla kanaler. I dagarna firade vi 3 år på Twitter. Följ oss gärna på @Binero.

Intervjuare: Karin Lundberg

  • http://egosoletrader.com Martin Lindeskog

    Erik,

    Grattis till 3 år på Twitter! Jag startade med Twitter den 11 januari, 2007! :)

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen