Navigation
Christer Bengtsson på Binero

Binero silversponsor till WebCoast 2015

Inget gör oss gladare än när en sponsor väljer att fortsätta stå vid vår sida, och Binero har varit med från allra första början! Därför är det extra kul att de är silversponsor även när vi femårsjubilerar. Så vad säger marknadskoordinator Christer Bengtsson om vad Binero får ut av sin medverkan på WebCoast?

”Egentligen är vår sponsring mest en ursäkt för att få hälsa på i Göteborg, träffa våra trevliga kunder och andra vänner och kalla det arbete! Nej, allvarligt talat, kunskapsutbyte och mänskliga möten driver våra branscher framåt. Att WebCoast är en knytkonferens, ett deltagarstyrt event, är oerhört positivt för kreativiteten.”

Har ni börjat planera något särskilt för er medverkan under konferensen?
”Vi får alltid en ökad synlighet när vi är med på sådana här event. Men det viktigaste för oss är egentligen relationerna till människorna på plats. Det kommer ju nya människor hela tiden, nya kunskaper att få ta del av och inspireras av, nya synpunkter på vår bransch i allmänhet och våra tjänster i synnerhet. Att delta på Webcoast har definitivt påverkat oss.

Just nu har vi fullt upp med att avsluta 2014 på ett riktigt bra sätt. Tidigare har vi tävlat ut surfplattor i olika storlekar, men kanske borde vi göra något nytt den här gången. Läsare med bra förslag får gärna maila dem till marknad@binero.se.”

Vad vill ni dela med er av för kunskap?
”Vår spetskunskap ligger i första hand kring webbhotell och domäner, vilket kanske inte är det hippaste ämnet. Det är snarare tjänster man förväntar sig bara ska funka, men vi får se om vi kan komma på någon bra vinkel på det.”

Vad vill ni själva lära er mer om?
”Allt! Men kommunikation i sociala medier är alltid hett. Jag minns särskilt Erik Bernskiölds session om Analytics sist och vill gärna ha mer sådant. Men egentligen vet man ju inte vad man vill lära sig mer om förrän man ser det i gridden.”

Vad står mer på agendan för Binero just nu?
”Vi har en mängd stora projekt på gång, många är dock sådana att de inte kommer synas mer än att våra tjänster kommer fungera ännu bättre. Några nya funktioner lär det dock bli, en del som vi vet är väldigt efterlängtade. Tyvärr kan jag ännu inte gå närmare in på vad.”

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen