Navigation

Återblickar

Nu gör vi WebCoast för femte gången. Ännu lite bättre.

Här kan du inspireras av det vi faktiskt gjorde de första gångerna. Resultaten av resan som startade med en idé som blev en tweet som blev en samling människor som gjorde knytkonferensen WebCoast, en mötesplats där hundratals människor träffas för att prata om kommunikation på internet. För både utvecklare och användare oberoende av branschtillhörighet.

När vi ser tillbaka på de senaste två åren är det lätt att nostalgiskt börja minnas höjdpunkter som när deltagarna började fylla entrén på Lindholmen för att äntligen hälsa på varandra över en räkmacka, energin framför gridden som blir hjärtat i knytkonferensen, svårigheten att välja session för det är så mycket man vill vara med på, när deltagare hittar nya vänner som de håller en session med, den öppna atmosfären som gör att vi lyfter nivån på samtalen till oanade höjder. Eller djup.

Surret när flera hundra människor pratar intensivt med varandra.

Den här resan gör vi tillsammans. För att vi vill träffas och prata möjligheter på webben. Här kan du se återblickar på det vi gjorde då, i form av blogginlägg från deltagare, nyhetsinslag och artiklar i olika media, filmer på Bambuser, bildspel och mycket mer.

Tidigare konferenser

Välj ett år i listan nedan för att se allt som hände på WebCoast då.

Till videoarkivet »

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen