Navigation
Workshops på WebCoast

Årets workshops är klara

Är du på plats redan kl 13 på fredagen kan du fördjupa dig i en upp till fyra timmar lång workshop. Passa på och grotta ner dig i ett favoritämne eller lära dig något helt nytt. Ladda hjärnan och gå sedan direkt över till räkmacka och invigning!

I år erbjuder vi följande workshops:

 • Hur man gör för att skapa produkter som människor älskar
  Under workshopen får deltagarna lära sig hur man med lätta medel kan fokusera på att skapa bra användarupplevelser istället för att bara skapa produkter. Det är en interaktiv och rolig workshop med fokus på co-creation, där deltagarna får lära sig faktiska knep som de kan använda sig av i sin egen produktutveckling. Om interaktionsdesign och user experience med Margareta Gajne Löfvenholm (Gaine.se) och Karin Hedin (Essiq.se).
 • IPhoneography och redigering av mobilfoto
  En workshop om att fotografera med iPhone med 645 Pro MK II och fotoredigering i FilterStorm Neue. Deltagarna bör ta med sig sin iPhone eftersom 645 PRO och FilterStorm enbart finns till iOS. Om vädret tillåter gör vi även en fotovandring där vi tar bilder som vi kan redigera, Med Stefan Swalander.
 • För användare av WordPress
  Ta med dig din dator och arbeta med din webbplats! Jag är med dig under eftermiddagen och hjälper dig vidare där du fastnar. Du lär dig fler funktioner och får en ökad förståelse för vilka möjligheter du har. Ett tillfälle för dig som känner att det vore skönt att ha några dedikerade timmar för att arbeta med din webbplats och samtidigt känna tryggheten av att det finns någon tillgänglig för frågor när du undrar över något och behöver tips för att ta ditt användande till en ny nivå. Förbered gärna med att ta bilder, fundera på text etc. så du har material att arbeta med. Exakt vad workshopen kommer innehålla beror på dig och de övriga deltagarna.
  Men vi kommer inte att skapa ny webbplats från grunden och vi kommer inte alls beröra php-programmering. Med Anna Forsberg.
 • Skapa världens bästa e-handel
  Har du funderat på att börja sälja saker på nätet? Efter denna workshop kommer du ha alla kunskaper för att skapa världens bästa e-handel. Vi går igenom hela processen och pratar tekniska lösningar, strategi, analys och marknadsföring. Med Erik Bernskiöld.
 • Culture Hack – nu tar vi chansen!
  Det är allmänt känt att ”organisationskulturen äter strategi till frukost, och beslut till lunch”. Många organisationer består av individer som inser att ”det som sitter i väggarna är förkastligt, men vi kan inte göra något åt det!” Jag hävdar motsatsen,  insikterna har funnits i decennier. Nu har vi rön från hjärnforskningen som visar hur individers hjärnor faktiskt fungerar och från idrottspsykologin hur såväl individer som grupper fungerar – även under lång tid. Transparensen gör det allt tydligare hur vi arbetar och vad det leder till – vilket gör att fler ställer sig frågan varför. Och inte minst internetbaserade kommunikationssätt – gamification, sociala intranät, video, bilder och infographics. Kom till workshopen, i grytan lägger vi våra gemensamma kunskaper. Med Johan Lange.

Du behöver inte föranmäla dig till någon workshop utan kom till Lindholmen på fredagen och få din deltagar-badge (vi öppnar kl 11) och kl 13 går du helt enkelt in i det rum där din favoritworkshop hålls.

Foto: Susanne Nilsson

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

 • Tillgänglig på App Store
 • Hämta på Google Play
WebCoast Appen