Navigation
Patric Bottne AppSpotr

AppSpotr guldsponsor till WebCoast 2015

Med AppSpotr kan vem som helst bygga och publicera appar till App Store och Google Play helt gratis och utan programmeringskunskaper. Och i år är AppSpotr guldsponsor till WebCoast. Vi tog ett snack med företagets grundare och VD Patric Bottne.

Varför tycker ni att WebCoast är ett relevant sammanhang att delta i?
Vi älskar Göteborg och vi älskar WebCoast så vi är superglada att kunna bli guldsponsor i år! WebCoast är ett extremt viktigt event som knyter kreativa människor från hela Sverige till Göteborg. Vi har varit delaktiga i WebCoasts app tidigare år, varit med på plats och hållit sessionen ”Bygg en app på en kvart!” i Visual Arena. Det gav oss både inspiration och kunder faktiskt. Kraften att samlas på detta sätt är unikt och för oss är det både inspirerande och viktigt att delta. Vi är kreativa människor och vi älskar att träffa andra kreativa människor!

Vad hoppas ni få ut av att delta i WebCoast?
Lära oss massor av de som kommer dit! Vi har ödmjukt tagit oss an uppgiften att förändra världen inom apputveckling så vi hoppas på WebCoast få möjlighet att sprida kunskapen till alla besökare om hur man i vårt nya verktyg kan bygga och publicera appar till App Store och Google Play helt gratis och utan programmeringskunskaper. Vi ser appar som en del av de digitala kanaler som finns tillgängliga att välja på. Alla ska ha möjligheten att bygga en professionell app! Det ska vara lika självklart som att vem som helst kan bygga en hemsida i WordPress. Den här möjligheten vill vi visa och prata om på WebCoast.

Vad skulle ni kunna tänka er att dela med er av för kunskap?
Vi ska visa och förklara hur vem som helst kan bygga, testa och publicera appar till App Store och Google Play. Alla kommer att upptäcka hur roligt och enkelt det är och att det med nya professionella verktyg inte finns några begränsningar i hur kreativ man kan vara. Vi ska också berätta för utvecklare hur man på sikt kommer att kunna bidra och tjäna pengar på sin kunskap i ekosystemet runt AppSpotr.

För att ge av vår kunskap och samtidigt visa verktyget så kommer vi att hålla workshops på fredagen. En workshop om hur man bygger appar till iOS & Android i AppSpotr. Därefter kör vi två timmar där hela vårt team hjälper alla som vill börja bygga sin egen AppSpotr app på WebCoast.

Vad vill ni själva lära er mer om?
Allt som deltagarna pratar om, undrar över och vilka idéer de har för att utveckla det digitala framåt. Vi vill lära oss mer om vad alla kreativa människor i Sverige känner och funderar över för att appen som en av många kanaler ska bli en del av deras sammanhang på jobbet och på fritiden. Samt vilka galna idéer vi kan snappa upp under WebCoast som vi kan få vara med att förverkliga inom app-världen!

Vad står mer på agendan för AppSpotr just nu?
Just nu har vi fullt upp med att lansera vår nya freeminumtjänst som är i beta nu. Så på vår agenda under 2015 står det att samla världens alla kreativa människor i AppSpotr och se till så att det byggs appar så våra servrar glöder! Vi tänker globalt och ser fram emot ett spännande år! Vi har jobbat med denna nya version under så lång tid och slitit som djur så vi är otroligt stolta över att äntligen släppa in användarna. Så du förstår att vi är nyfikna på vad vi ska lära oss på WebCoast!

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen