Navigation

Mejl är ett nödvändigt ont

Annika Lidne kommer till WebCoast, hon driver Distruptive Media i Stockholm och hjälper till vardags företagsledare att lyckas i en snabbt föränderlig värld.

Hur kommunicerar du på internet?
Mycket. Föredrar Twitter. Hatar mejl som är ett nödvändigt ont. Sporadiskt på Facebook om det inte är i specifika grupper. Skype med familj och affärskontakter. Testar nya sätt hela tiden.

Vad vill du prata om och lära ut till andra på WebCoast?
Jag kan prata om hur olika sätt att se på värde av produkter och tjänster knyter in till hur mycket vi är benägna att följa dem i sociala medier, men också hur detta kommer att påverka framtida försäljning i en allt digitalare värld. Jag skulle också gärna hålla i en längre diskussion kring jobb-företag-samhälle om 10-25 år. Vad kan vi tror förändras? Jag kan också prata Drupal och CSS om någon är intresserad.

Vad vill du lyssna på och veta mer om av andra deltagare på WebCoast?
Jag är mest intresserad av att träffa fler intressanta människor och återknyta kontakten med gamla vänner. Jag är mest intresserad av lite mer långtgående och djupare diskussioner kring vart webben är på väg. Jag letar också Drupalutvecklare som vill ingå i en startup.

Följ Annika på Twitter: @annika

/MikuMaria

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen