Navigation
webcast-alla-far-vara-med

Alla får vara med, men det finns bara 250 biljetter!

Idag släpps biljetterna till WebCoast 2014, vårens mest kreativa knytkonferens. På WebCoast träffar du kommunikatörer, innovatörer, entreprenörer, kreatörer och andra med hjärta som brinner för kommunikation på nätet. Det vill säga alla, för idag finns det få som är oberörda av den virtuella världen.

Varför WebCoast 2014?

Ta chansen att vara en inspirationskälla och dela med dig av din kunskap. På WebCoast 2014 har du möjlighet att stå i rampljuset framför en intresserad publik som garanterat kommer att föra ditt budskap vidare. Alla uppmuntras att berätta om ämnen som de själva brinner för och tillsammans sätter vi morgondagens trender. Ställ dig vid rodret och styr i rätt riktning!

All inclusive på WebCoast

I en inspirerande miljö kommer du att erbjudas workshops, sessions och kunskapsutbyten för framtiden. För 1337 kronor får du mat, dryck och spännande möten med människor från olika branscher. Det är ett perfekt tillfälle för dig att få nya intryck, nya erfarenheter och framför allt att knyta värdefulla kontakter.

När och var ankrar vi?

Den 14-16 mars kastar vi ankar i våra fräscha lokaler på Lindholmen Science Park i Göteborg. Biljetterna säljer slut varje år, så säkra din plats på WebCoast 2014 redan nu!

För att boka biljett kom tillbaka kl. 11:11 idag!

Varmt välkommen ombord på skeppet WebCoast, vi har kompassen som visar dig vägen!

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen