Navigation
webcoast-github

WebCoast nu på GitHub!

Att vi gillar open source på WebCoast är inte något nytt. Som knytkonferens är det viktigaste vi har varandra. Löpande under året arbetar en arbetsgrupp med många frivilliga för att få ramarna på plats och göra att WebCoast kan gå av stapeln—så även på nätet.

Som knytkonferens lever vi som sagt för öppenhet och transparens, och vill göra det möjligt för alla som vill att hjälpa till att göra WebCoast bättre. Som ett led i detta är nu hela WebCoast-siten tillgänglig på GitHub.

Det som finns tillgängligt är det vi själva byggt från grunden, det vill säga vårt repository inkluderar vårt egenbyggda WordPress-tema och ett funktionstillägg, men inte WordPress-core eller andra tillägg.

Med webben jobbar jag (Erik) tillsammans med Anna för att underhålla, vidareutveckla och se till att alla de där fiffiga funktionerna (som vi gillar som tekniknördar) fungerar som de skall.

Vi tycker det hade varit fantastiskt roligt om någon vill hjälpa till och bidra till en bättre WebCoast-webb. Antingen genom att rapportera något som inte funkar (via en Issue i GitHub), eller genom att öppna en Pull Request med förslag till ny funktion eller någon annan cool uppdatering.

Även om du inte vill bidra, så är du välkommen att kika på hur vi byggt siten, och kanske lära dig något fiffigt därifrån. Ramverket är egenutvecklat av mig och används av oss på Bernskiold Media till varje kundprojekt. En del av koden på WebCoast är lite äldre än vad jag skulle vilja, men vi jobbar på att löpande byta ut till best practice, och de senaste teknikerna.

Hoppa över till GitHub och kika på siten. Vi står för full transparens och öppenhet. Och återigen: Bidra gärna och hjälp till att göra WebCoast bättre!

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen