Navigation
wc_valentin_bloggbild5

WebCoast – av kärlek till webben

WebCoast är till för alla oss som arbetar, leker och umgås på webben. Men vi söker fler likasinnade. Ni anar nog inte hur mycket vi har att erbjuda varandra. Massor.

Därför delar vi idag på Alla hjärtans dag ut kärleksfulla meddelanden till våra grannar på Lindholmenområdet. Vi delar ut WebCoasts kontaktannons till 300 olika företag där vi söker nya hjärtevänner inför årets unconference på Lindholmen Science Park den 15-17 mars.

En unconference är en deltagarstyrd demokratisk form av konferens. (Under WebCoast 2011 myntades begreppet ”knytkonferens” som det svenska alternativet till ”unconference”). Idén bygger på att deltagarna på plats föreslår ämnen inom ett tema (på WebCoast är temat ”Kommunikation på internet”).

På det här sättet uppmuntras alla att våga berätta om ett ämne som de kan bra, även de som inte brukar stå i centrum. Det gör det dessutom lättare att knyta nya kontakter med andra deltagare. Fördelar som gynnar alla!

Vi gillar dig som gillar kommunikation på webben. Välkommen till oss!

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen