Navigation

WebCoast 2012 blir hur bra som helst!

Sina Farhat WebCoastDeltagarintervju med Sina Farhat, fotograf

Jag träffade Maria Gustafsson i samband med en social promenad och vi blev vänner. När Maria sedan på Twitter annonserade att hon sökte medarbetare för ett västkustskt webbevent i Göteborg som blev sedan fick namnet WebCoast hoppade jag på direkt och har varit en del av arbetsgruppen sedan dess. Under tre intensiva dagar fotograferade jag 200 deltagare som var i konstant rörelse och tog bilder som visade den enorma glädje som deltagarna tagit med sig till WebCoast 2011. Detta satte mig på kartan som en fotograf att ha omkring sig när man behöver bra bilder!

Sedan dess har jag fortsatt mitt mål att utvecklas till en bättre person och i augusti 2011 startade jag eget företag som frilansfotograf, www.sinafarhat.se! WebCoast 2012 kommer att bli hur bra som helst både för mig personligen och mitt företag!

  • http://egosoletrader.com Martin Lindeskog

    Vilken trevlig deltagarintervju! Jag ser fram emot att vara med när du tar foton av deltagarna. Det skall bli kul att göra podradio intervjuer på plats!

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen