Navigation

Webbutvecklare med koll på tiden

När man som Mathias Wiberg är webbutvecklare andas man internet hela tiden. Så vad kan då vara bättre att se fram till än en hel helg med likasinnade på WebCoast? :)

Hur kommunicerar du på internet?
Jag brukar använda Facebook i privatlivet. Twitter & Skype i arbetslivet. Händer även att det blir en del irc på intern-servern.

Vad vill du lyssna på och veta mer om av andra deltagare på WebCoast?
Jag är intresserad av att lyssna på folk som brinner för deras hjärtefrågor– och det får gärna handla om jQuery/CSS3, Drupal & WordPress eller IRL-DIY-hacks.

Vad vill du prata om och lära ut till andra på WebCoast?
Jag är ingen bra talare– men om någon är intresserad över CSS3, har funderingar på att börja med drupal eller vill veta vad klockan är kan ju leta rätt på mig på konferensen så kan vi språkas vid.

Hur kommer det sig att ni på Understandit är med och sponsrar WebCoast?
Med tanke på att det inte händer så mycket här i Göteborg, än lite webbrelaterat– så var det inte så konstigt att Understandit AB ville sponsra Webcoast 2011. Vi på UiT andas ju internet varje dag och hoppas att vi träffar många fler likasinnade under helgen!

Till dess att WebCoast börjar kan ni prata med Mathias på Twitter: @_mw

Och se vem han är på:
Den privata sajten: http://mathiaswiberg.se
Jobbsajten UnderstandIT: http://understandit.se

Av Maria Gustafsson, @MikuMaria

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen