Navigation

Vi vill lyssna in oss på vad folk vill ha

FS Data är en av silversponsorerna för WebCoast 2012. Vi fick en pratstund med Jonathan Sulo, marknadsansvarig på företaget.

Jonathan Sulo FS Data till WebCoastBerätta lite om verksamheten…

FS Data startade 1997. Företaget har sitt huvudkontor i Helsingborg, med filialer i Stockholm, Umeå och San Francisco. Fokus för verksamheten är webbhotell, serverdrift och domännamnsregistrering. Vi täcker hela spannet, alla dina behov för en lyckad verksamhet på internet. FS Data har flera egna serverhallar, med säker och kraftfull infrastruktur.

FS Data satsar på miljövänlig teknik. Våra servrar är inte bara anpassade för att leverera så stabila och snabba tjänster som möjligt, de har även väldigt låg strömförbrukning. Vi använder Bra Miljöval-märkt el, vattnet från Öresund kyler ner våra servrar och värmer därefter upp fastigheter i Helsingborg.

FS Data har traditionellt haft ett starkt tekniskt fokus, men är nu inne i en omstruktureringsfas; vad vill kunden ha?

Varför är ni med på WebCoast?

På WebCoast vill vi lyssna in oss på vad folk vill ha, för företagets utveckling och såklart för kundernas bästa.

Vad har ni för förväntningar?

Jag har varit med på andra knytkonferenser tidigare, och blir alltid överväldigad över hur bra konceptet är! Vi förväntar oss att kunna få en bättre insyn i vad våra kunder efterfrågar, och hur utvecklingen ser ut.

Vad vill ni dela med er av på WebCoast?

Vi vill tala om fördelarna med en snabb hemsida. Inom exempelvis e-handel så kan försäljningen öka drastiskt, ingen kund vill ju sitta och vänta. Dessutom får din sida högre rankning av Google om den är snabb. Du blir en kvalitetsleverantör. Vi vill även ge praktiska tips om optimering av WordPress m.m.

Vad vill ni lära er av andra på WebCoast?

Vad som finns att välja på är förstås svårt innan man sett gridden, men generellt så tycker vi att man skall ha ett öppet sinne. Det är ofta en bra idé att gå på sådant som du inte har så bra koll på innan, för att lära mer.
Sedan så vill vi också gärna veta vad våra användare vill ta del av för förbättringar i våra tjänster.

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen