Navigation

Vad står på den digitala agendan?

För Karin Ajaxon som är nybliven rådgivare till It-minister Anna-Karin Hatt kan det stundtals kännas enklare att kommunicera online än offline. På WebCoast diskuterar Karin gärna utvecklingen av internet och är nyfiken på vad deltagarna anser ska finnas med på landets digitala agenda.

Twitter: @lillmacho
Sajter: 365saker & Juliagruppen

Hur kommunicerar du på internet?
Alla möjliga olika vägar beroende på vem jag vill nå och vem jag vill ska kunna svara mig. Twitter, Facebook, irc och mail så klart.  Funderar ofta på om jag ibland får fram det jag vill säga bättre på internet än i köttet, får mer tid till reflektion innan jag svarar och kan tänka igenom formuleringar. Å andra sidan gör t.ex. Twitters teckenbegränsningar att man ibland skapar missförstånd genom att inte kunna ge hela bilden eller komplettera texten med ton och röstläge.

Vad vill du prata om på WebCoast?
Kan tänka mig att ha en workshop kring vad andra deltagare vill föra in i den digitala agendan, med tanke på att jag idag måndag 14 mars deltar i ett möte med It-ministern Anna-Karin Hatt kring just den frågan. Vill gärna höra andras syn på hur Sverige ska jobba med frågor kring internets utveckling.

Vad vill du lyssna på och veta mer om av andra deltagare på WebCoast?
Hur andra arbetar med kommunikation via framförallt Twitter.
Vilka begränsningar på internet som påverkar arbetssätt och projektidéer.
Nya sätt att tänka kring organisationer och föreningar.

Av Maria Gustafsson, @MikuMaria
Foto: Gustav Ohlsson

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen