Navigation

Släng ut faxen!

Med internet finns så många möjligheter för företag och organisationer att Anne-Lie Lokko tycker att det är dags att se över alternativen till den gamla faxen. Själv är hon pigg på att testa nya kanaler och kommunicerar ofta på 140 tecken.

Hur kommunicerar du på internet?
På flera sätt, jag vaknar och somnar med Twitter och tittar till Facebook några gånger om dagen. Tycker att 140 tecken räcker till det mesta, då en länk kan säga så mycket mer.

Har konto på SlideShare, Flickr, Bambuser, Skype osv. helt enkelt för jag älskar möjligheterna som varje verktyg ger och allt måste testas. Min hemsida har hittills varit styvmoderligt behandlad men den finns där och gör trots allt sitt jobb.

Vad vill du prata om och lära ut till andra på WebCoast?
Den var kul! Här kommer jag träffa twänner som dagligen lär mig av så här säger jag pass. Jag vill prata, diskutera, vrida på saker I.R.L. med gamla och nya twänner.

Vad vill du lyssna på och veta mer om av andra deltagare på WebCoast?
Småföretagare men också föreningar har många nya möjligheter på nätet och jag skulle vilja diskutera hur vi får dem att slänga ut ”faxen” och använda tekniken som finns. Goda exempel på införandet ”tänket sociala medier” i traditionella företag och organisationer.

Prata med Anne-Lie genom följande kanaler:

Hemsida
LinkedIn
Facebook
Twitter

Av Maria Gustafsson, @MikuMaria

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen