Navigation

Samtalen! De ser Karin fram emot

Karin Kennergren till WebCoast 2012Deltagarintervju med Karin Kennergren

Vad gör du i vardagen/arbetar med?

Jag är projektledare för marknadsföringsprojekt på Papyrus Supplies. Vi levererar förbrukningsvaror till andra företag – det kan vara handskar till vården, förpackningsmaterial till tillverkningsindustrin eller städprodukter till servicebranschen. Och alla vardagsvaror som behövs för att arbetsdagen skall fungera, som t ex hygienpapper och pappersmuggar till fikat. Mitt jobb inbegriper mycket olika sorters projekt, allt från e-handel till förpackningsdesign, men den gemensamma nämnaren är paketering av budskap internt och externt.

Var du på WebCoast 2011? Hur upplevde du helgen?

Nej, jag kunde inte då…

Har du varit på någon annan knytkonferens?

Nej. Men ibland känner jag att vårt upplägg i nätverket Geek Girl Meetup (ett nätverk för kvinnor intresserade av teknik och kommunikation) är som en enda stor knytkonferens. Jag gillar den öppna inställningen som tar vara på kreativitet och idéer på ett enkelt och sympatiskt sätt.

Vad ser du fram emot på WebCoast 2012?

Samtalen! Få inspiration och nya infallsvinklar på kommunikation i allmänhet och digital sådan i synnerhet. Och naturligtvis att möta nya människor (och återse gamla bekanta).

Kommer du att ha en session själv?

Vi geek girls här i Göteborg har pratat om att ha en session. I mitt jobb håller jag på med ett större projekt inom sociala medier och det hade varit kul att berätta mer om det, särskilt som marknadsföring inom B2B ofta kommer i skymundan. Jag är dessutom väldigt stolt över hur vi arbetar med frågan. Men jag får se hur långt vi har kommit då.

Vad vill du lyssna på och veta mer om av andra deltagare på WebCoast?

Oj, det kan och vill jag inte ringa in. Det gärna få vara lite oväntade inslag, sådant som jag inte ens hade någon aning om. Jag är ju en äkta wanna-geek så jag hoppas verkligen att det blir några riktigt smala ämnen också – man kan lära sig mycket av de som nördat in sig på ett område.

 

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen