Navigation

Om webbplatsen

Produktion och underhåll

Allt arbete med WebCoast görs helt ideellt, så även med webbplatsen.

Vi har gjort en total omprogrammering inför år 2014 konferens! Design och funktion är desamma som 2013 men all kod är sprillans ny, allt för att du ska få den absolut bästa upplevelsen när du besöker WebCoast webbplats.

Fr.o.m. oktober 2014 finns all kod på GitHub.

Anna på VimleWebb AB är ansvarig för webben för WebCoast och har så varit sedan www.webcoast.se först lanserades. Erik på XLD Studios är ett viktigt bollplank men han är också programmeraren bakom all kod.

Löpande underhåll sköts av Anna, VimleWebb.

Responsive design

För att uppnå bästa upplevelse oavsett enhet är webbplatsen responsive, vilket innebär att innehållet anpassas efter skärmstorleken.

Textinnehåll

För texterna på alla statiska sidor ansvarar Karin Lundberg. För texterna på varje inlägg ansvarar inläggsförfattaren.

Bilder

Bilderna i bildspelet samt på inspirationssidan och vissa andra sidor är hämtade ur WebCoasts Flickrgrupp och alla fotografer har godkänt användningen här på webcoast.se.

För bilderna till varje inlägg i bloggen framgår fotografens namn i inlägget om fotografen så önskat.

Fotograferna är, utan någon inbördes ordning: Ingela Hjulfors Berg, Karl Nilsson, Fredrik Wass, Helena Taubner, Åse Lundblad, Bo Stark, Charlotte Björk, Stig Albansson, Deeped Strandh, Sina Farhat, Per Olof Arnäs, Christian Aliaga.

WebCoast appar

Vi har testat olika lösningar av appar till WebCoast varje år, men fr.o.m. eventet 2014 är appen unikt kodad av Peter Larsson.

WebCoast logga

WebCoast logga har Julia Åhall gjort. Varje år byter WebCoast färger och Julia gör nya loggor och andra grafiska element som ska användas till broschyrer och webb.

Cookies

När är du besöker webcoast.se lagras kakor på din dator. En kaka är en textfil som används för att ge användaren tillgång till olika funktioner på webbplatsen. Om du inte tillåter att kakor lagras på din dator, kan du stänga av det i din webbläsares inställningar. Tänk då på att du kanske inte kommer att kunna använda alla funktioner.

Hosting

Oderland står för hostingen av vår webbplats

Synpunkter och frågor

Vänligen kontakta Anna om du har några synpunkter eller frågor om webbplatsen.
Telefon: 0704-401 401
E-post: anna@vimlewebb.se

Upphovsrätt

På www.webcoast.se gäller CC-BY, vilket du kan läsa mer om här. Det innebär att du har tillåtelse att dela och använda materialet på webbplatsen för både privata och kommersiella ändamål. Du måste dock uppge att det är här du hämtat materialet.


Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande 3.0 Unported Licens.

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen