Navigation

Hur funkar WebCoast?

Grid WebCoast
Många är förväntansfulla över de sessions de vill gå på.

WebCoast är Västsveriges första deltagardrivna event, en så kallad unconference eller knytkonferens, med fokus på kommunikation, webbanvändare och webbutvecklare. Du kommer inte till en förutbestämd agenda med inhyrda föreläsare, utan är själv med och utformar innehållet på plats. Ta med dig dina kunskaper, frågor, idéer och funderingar. De är WebCoasts byggstenar.

Du fyller i vårt schema

Något av det första som möter dig på WebCoast är ett mer eller mindre tomt schema. Där skriver du helt enkelt upp vad du vill bidra med, i en ledig tidslucka.

Har du en produktidé som du vill ha hjälp att bolla och vidareutveckla? Eller någon expertis som du vill dela med dig av? Du kanske vill moderera en debatt i något aktuellt ämne? Men lugn, det är inget tvång att tala, det är fullt tillåtet att bara låta sig inspireras. Men du kanske ändå dras med i diskussionen, bara för att det är så roligt!

Det pågår flera föredrag samtidigt, för att så många som möjligt ska kunna både tala och lyssna. Mellan varje föredrag är det fikapaus, så att du får chans att umgås, nätverka och utbyta visitkort. Du har direkt tillgång till ett ovärderligt nätverk av kunnigt folk och kan knyta personliga kontakter. Du får chansen att höra många, olika talare och får därmed många kontaktmöjligheter. Som företag/företagare på plats har du unika rekryteringsmöjligheter, eftersom du får direktkontakt med olika typer av kompetens.

Lokaler och elektronik

Det kommer att finnas lokaler av olika sort och storlek, för olika typer av workshops och seminarier. El och wi-fi kommer naturligtvis också vara tillgängligt för alla. Däremot kan vi inte garantera att alla rum har teknisk utrustning, såsom projektor.

Mat och logi

Det kommer att serveras mat på plats, och vi kommer också att samarbeta med hotell och liknande om prisvärd och bekväm inkvartering. Allt eftersom de här praktikaliteterna spikas, informerar vi om det på webcoast.se.

Det är din knytkonferens

Det är alltså du som gör WebCoast. Du och andra kloka, nyfikna människor som arbetar, leker och umgås på webben varje dag. Ni anar nog inte hur mycket ni har att erbjuda varandra. Massor. Vad skulle du vilja prata om på WebCoast?

Konferensen pågår hela helgen, men du kan självklart välja vilka delar du vill vara med på! Du kan delta i de föredrag/sessioner/diskussioner du vill, komma och gå som du vill och äta de måltider som fungerar för dig. Allt ingår i biljetten oavsett vad du väljer.

 

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen