Navigation

Om en vecka blir det Case-Race

Om ungefär vecka, nämligen kl 10.00 söndagen den 20 mars, kör vi en session tillsammans på WebCoast, och jag tänkte försöka locka dig att hänga på.

Men först en påminnelse: Om du vill vara med på WebCoast, ska du köpa din biljett senast ikväll kl 23.59 – sedan stänger vi luckan. Den enkla förklaringen är att vi måste meddela köket hur många som kommer senast imorgon måndag.

Så.

Nu ska jag berätta om sessionen. Vi har valt att kalla den för Case-Race, och namnet avslöjar delvis vad det kommer att handla om. Vi är alla ständigt nyfikna på att höra nya roliga historier om lyckade kampanjer, smarta sajter, coola tjänster och massor av annat kul som har med webben att göra.

Därför ska vi ägna en av sessionerna på WebCoast helt och hållet åt just detta. Ett Case-Race, där vi presenterar varsitt case som vi anser vara lärorikt på något sätt. Det kan kan vara något kul, smart och nytänkande. En tjänst, en kampanj, en sajt eller kanske ett företag som använder sociala medier på ett bra sätt. Det kan också vara ett riktigt bra exempel på hur man inte ska göra. Huvudsaken är att det är något som vi alla kan lära av.

Var och en får tre minuter på sig, och max nio slides (det är helt ok att ha färre slides, eller inga alls, om du vill det). Så det gäller att tänka igenom vad du vill säga och visa. Du får gärna repetera något som du har med i en annan session på WebCoast, så att fler får chansen att lära.

Vi samlar alla slides i en gemensam presentation. Om alla håller tiden (och det kommer jag att se till, var så säker ;)) hinner vi med tolv case på en session.

Du hänger väl på? Jag tror det kan bli fantastiskt lärorikt – och kul! Mejla mig på stellan(at)webcoast.se eller kontakta mig på Twitter om du vill vara med.

 

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen