Navigation

Nyfiken på konkurrenskraftiga idéer!

Johanna Nilsson arbetar som webbstrateg på Kodamera, sponsor till WebCoast, i Göteborg.

Hur kommunicerar du på internet?
Med människor.

Vad vill du prata om och lära ut till andra på WebCoast?
En föreläsning om hur det kan upplevas att ha en ide, att hantera och identifiera olika typer av idéer. Föreläsningen kommer ur ett forskningsprojekt om passion och tyst kunskap jag genomförde under mina studier i kreativitet.

Personligen tycker jag ämnet är viktigt därför att jag tror att idéer är en nyckel till konkurrenskraft. I skolan hörde jag lärare säga ”det går inte” och ”så kan du inte göra”. Min vision är att med kunskap om idéer nå målet att varje person med idéer istället möts av reaktioner som: ”Härligt! Berätta mer! Hur har du tänkt?”. I en andra del visar jag med exempel hur idéer till utveckling finns informationsflödet på sociala medier.

Vad vill du lyssna på och veta mer om av andra deltagare på WebCoast?
Jag är nyfiken och vill lära mer om praktiska exempel där sociala medier används för att lösa affärsproblem.

Av Maria Gustafsson, @MikuMaria

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen