Navigation

Nya kontakter och insikter på WebCoast

WebCoast Szofia Jakobsson

Deltagarintervju med Szofia Jakobsson

Vad var och är det bästa med WebCoast?

Det bästa med WebCoast är generositeten och hjälpsamheten som genomsyrar hela arrangemanget. Nyfikenhet belönas med kunskap, och den som vågar fråga får svar, eller en diskussionspartner. WebCoast 2011 gav mig många nya kontakter och insikter. Nu jobbar jag som marknadschef på Appland och mitt nätverk från WebCoast är något som stärker mig i min roll. Nätverket besitter så mycket kompetens som jag kan be om när jag behöver det.

Vad vill du bidra med under själva konferensen, förutom att du redan nu är engagerad som sponsoransvarig?

Kanske kommer jag hålla en session om den sociala mobilen, och jag hoppas verkligen att någon vill starta samtal om mobilens, webbens och ”verklighetens” samspel i framtiden. På WebCoast 2012 hoppas jag kunna hjälpa till att knyta ihop människor och idéer för att skapa flera kreativa initiativ i det digitala Sverige!

Foto: Gordon Andersson

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen