Navigation

Medieutvecklingen förändrar oss

Att man inte ens vet i förväg vad man vill prata om är det bästa med sådana här konferenser som WebCoast. Anders Mildner ser fram till de möten som uppstår mellan människor som är intresserade av olika saker ur sina perspektiv. Det är då det händer!

Twitter: @andersmi
Egen sajt: www.andersmi.se
Bokprat: www.bokprat.se

Hur kommunicerar du på internet?
På massor av olika sätt. Och jag tror inte det blir så att de kommer att sammanfalla i ett och samma kärl. Facebook och Twitter står för huvuddelen av min kommunikation i dag, men jag använder i allt högre utsträckning också Instagram, Skype och Yammer. Helst vill jag undvika mail, men det verkar inte riktigt vara möjligt.

Vad vill du prata om och lära ut till andra på WebCoast?
Jag är intresserad av hur vi förändras som människor som en följd av medieutvecklingen och jag tror inte ens att vi är i början av en förståelse av hur mycket i vår kultur som faktiskt påverkas. Just nu funderar jag mycket över den bekräftelsekultur som vi håller på att skapa och vad den kommer att betyda för oss.

Vad vill du lyssna på och veta mer om av andra deltagare på WebCoast?
Sådant som jag inte ens tänkt på själv. Det tycker jag brukar vara den stora behållningen med sammankomster av den här sorten – att det finns så mycket intressant som man själv inte har för ögonen.

av Maria Gustafsson, @MikuMaria

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen