Navigation

Kunskapsutbyte är värdefullt

Webbdesignern och konsulten Erik Bernskiold (@ErikBernskiold) är en av de som vi får träffa på Lindholmen Science Park inom ett par veckor. Att snappa upp nya idéer är något han gärna vill få ut av WebCoast 2012 och han kommer också att dela med sig av sin kunskap inom det han arbetar med.

Erik Bernskiold WebCoastVem är du och vad jobbar du med?

Jag är webbdesigner och tekniknörd och gör primärt två saker. Först och främst bygger och underhåller jag hemsidor åt kunder runt om i världen. Dessutom arbetar jag som utbildare och konsult inom ämnet webb generellt samt lär ut Adobes Creative Suite via internet och kurser.

Det är roligt att få jobba med folk runtom i hela världen och speciellt givande är det att se kommentarer på de video- och textguider jag publicerar dyka upp från alla världens hörn. Speciellt när kommentaren handlar om att någon är tacksam för att nu ”äntligen förstår de hur de ska göra…”.

Vad ser du fram emot på WebCoast 2012?

Två lika stora delar drar mig till WebCoast 2012. Det ska bli jätteroligt att träffa allt folk som man lärt känna över internet och dessutom knyta nya band. När man jobbar mest via datorn hemifrån blir det lätt ensamt och konferenser som WebCoast är helt underbart med allt det sociala omkring.

Det andra jag verkligen ser fram emot på är att kunna dela med mig av min kunskap inom webb och snappa upp saker jag inte kan från andra. Kunskapsutbytet är mycket värdefullt för att kunna leverera bra kvalité till kunder när man jobbar.

Vad vill du lära ut och prata om på WebCoast?

Jag har otroligt många idéer som jag skulle vilja prata om på WebCoast men det börjar bli dags att begränsa sig och ta fram just en idé och göra en session av den. Den som är intresserad får helt enkelt vänta och se!

 

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen