Navigation
christian-dahlqvist-sundhult-webcoast

Kroppen fylls av energi på WebCoast

Christian Dahlqvist, @Sundhult, var med förra (första) året på WebCoast och återkommer i år igen!

Vad var det bästa med WebCoast?

Det bästa med en knytkonferens som WebCoast kan sammanfattas med en variant av ett Erik Wagner-citat (@erik_wagner) ”Energin som genereras av nyvunnen vänskap”. Det öppna förhållningssättet från alla som kommer gör det. En passion att få dela med sig av kunskap, och en passion att ta del av det som delas. Det blir en win-win för alla som är där.

Vad har hänt sedan den första knytkonferensen i Göteborg för din egen del?

Det har hänt massor för mig, inte minst tack vare alla nya bekantskaper jag fick där. Störst effekt fick kanske mitt inlägg från WebCoast . Det speciella med den var att jag lyckades hitta Stefan Waborgs
Bambuser-inspelning av Johan Langes LUCK-koncept, som jag skrev om. Det har resulterat att jag fått diskutera och lärt mig massor om ledarskap av Johan, och inte minst lärt mig mycket om mig själv. Jag har bloggat en hel del om konceptet sedan dess.

Jag har också haft förmånen att föreläsa om sociala medier i olika sammanhang, mycket tack vare att jag skapade www.sobratankar.se för att visa hur blogg/sociala medier kan användas inom nykterhetsrörelsen.

Vad ser du fram emot på WebCoast 2012?

Jag har börjat använda Evernote ganska mycket, men skulle vilja lära mig mer om praktiska exempel hur det kan användas effektivt. Annars tycker jag att det skall bli spännande att se vad det kan komma för sessions, och utmana mig själv att gå på något som inte är typiskt mig.

Jag vill träffa nya vänner och alla jag redan känner, och låta kroppen fyllas med energi. Skall bli spännande och bygga nya nätverk och få se var det kan ta vägen. Är man beredd att fånga tillfället kan det bli hur bra som helst, så det är helt upp till mig vad det blir.

Intervjuare: Martin Lindeskog

  • http://egosoletrader.com Martin Lindeskog

    Christian,

    Tack för dina svar! :)

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen