Navigation
Andreas-Svenungsson-Google

Google vill få feedback på plats

Google är en av WebCoasts silversponsorer och kommer i år att vara på plats. Det öppna konceptet med en knytkonferens tycker de är kreativt och nytänkandet. Det ger nya innovativa idéer som för människor samman. Det vill Google vara en del av!

Andreas Svenungsson, Head of Communications & Public Affairs, Nordic svarar på våra frågor.

Vad vill ni på Google göra på WebCoast?

Det är flera saker som vi vill gärna, vi vill framförallt träffa våra användare. De är det viktigaste för oss. Vi vill få feedback direkt på plats om våra tjänster, särskilt vill vi fokusera på Google +. Utöver det vill vi få lyssna på andra som håller sessions och få veta mer om andra tjänster och kommande trender.

Hur kommer det sig att ni sponsrar WebCoast för andra året i rad?

Vi tycker om nya innovativa idéer som för människor samman, så att man träffas face to face. Det händer saker när människor träffas. Dessutom gillar vi konceptet med det öppna programmet för vi tycker om kreativitet och nytänkande. Förra året hann vi inte med att planera vårt deltagande på plats, annat är det i år.

Vad ser du och dina kollegor fram till på WebCoast?

Att få feedback på plats om Google + och andra av våra tjänster. Vi planerar att hålla session i vårt Google +-rum och att aktivt vara med under helgen för att svara på frågor och samtala kring olika aspekter av våra tjänster. Vi vill gärna prova att köra hangouts i Google + direkt på plats på WebCoast. Sedan så klart att delta tillsammans med så många andra som är brinner för utveckling, internet och sociala medier. Det ser vi verkligen fram emot!

 

  • http://twitter.com/ChrisAliaga Chris A.

    Vi ses på Webcoast! =)

  • http://gplus.to/lyceum Martin Lindeskog

    Ah, äntligen skall jag lära mig hur Google+’s hangout fungerar! :)

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen