Navigation
ulla-gustafsson-annika-lemming-ihm

Gillar idén med att dela med sig

IHM Business School är en av guldsponsorerna för WebCoast 2012. 
Vi träffade Ulla Gustafsson, regionchef och Annika Lemming, projektledare på marknadsavdelningen, för att höra deras tankar om WebCoast.

Berätta om verksamheten

IHM är en privat fristående affärsskola som erbjuder affärsutbildningar för yrkesverksamma samt yrkeshögskoleutbildningar på heltid. Merparten av IHMs utbildningar riktar sig till individer och företag som vill utvecklas parallellt med sitt arbete.

IHMs erbjuder utbildningar inom kärnområdena marknadsföring, ekonomi, försäljning och ledarskap. Med en utbildning från IHM får du ett helhets-perspektiv och en gedigen affärsmässig grund att stå på. Idag bedriver vi verksamhet i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Varför är ni med på WebCoast?

Det är en intressant ny målgrupp för oss. Som kunskapsföretag gillar vi idén med WebCoast där alla delar med sig av sina kunskaper och skapar mervärde tillsammans.

Vad har ni för förväntningar?

Vi vill möta en ny målgrupp med våra utbildningar, träffa nya kunder och få inspiration inom digital kommunikation och sociala medier.

Vad vill ni dela med er av på WebCoast?

Vi kommer ha en workshop ledd av Peter Baeza, huvudlärare för vår utbildning inom sociala medier, ”Digital och Social affärslogik”. Workshopens tema blir ”Agil-utveckling av WebApps med Ruby on Rails”. Hur arbetar man med det och vad är den affärsmässiga nyttan?

Ta chansen att träffa Peter Baeza under lördagen för att få veta mer om IHMs utbildning i sociala medier.

IHM kommer även att ha en tävling där man kan vinna en check värd 25.000 kr för utbildning hos oss. Besök vår monter på WebCoast så får du veta mer.

Vad vill ni lära er av andra på WebCoast?

Vi vill utöka vårt nätverk och inspireras av de som är i framkant inom digital kommunikation och sociala medier.

Hur agerar ni på webben?

IHM.se är vårt affärsnav och tillsammans med våra lokala nyhetsbrev som driver trafiken till ihm.se är det vår viktigaste marknadsföringskanal. Inom sociala medier finns IHM på Facebook, Twitter och i diverse olika grupper på LinkedIn.

Intervjuare: Karin Lundberg

Foto: Sina Farhat

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen