Navigation

En session om nostalgi, trender & insikt

Deltagarintervju med Deeped Strandh

Ja. Jag ska på Webcoast. Förra året misslyckades jag att åka på i princip alla konferenser. I år tänker jag försöka att åka på en hel del. Och WebCoast känns som en man vill vara med på.

Sugen på att hålla en session är jag. Tänkte utveckla lite av det jag pratade om på SSMX: Fem år som sociala medieguru. Kanske mindre introvert och mer titta framåt: vart är vi på väg nu när evangliserandet är över och vi nu faktiskt måste börja att göra saker. Det finns så mycket vilja och möjligheter – samtidigt är det nu som vi kan falla snett. Min session räknar jag med kommer innehåll en liten dos nostalgi och analys, ett par rejäla nävar trender och smakas av med strategiska insikter inför framtiden.

Niclas Strand, deeped, till WebCoast

För övrigt är en knytkonferens alltid bäst när man egentligen inte vet vad som ska hända. Minns knytkonferensernas knytkonferens Reboot. Att ramla in på oväntade sessioner var oftast allra bäst. Och det handlar en del om att träffa folk.

Själv går jag ju under våren ”tillbaka” till reklambranschen genom att bli delägare av United Power och lämnar mitt kringflackande liv. Mitt egenföretagande läggs på is men jag kommer att jobba med samma saker som tidigare: hjälpa företag och organisationer att bli synliga på nätet och använda sociala medier på bästa sätt. Jag är planner – och det är ungefär som att vara präst: ett kall.

Så Göteborg om tre veckor – det ska bli grymt!

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen