Navigation

En guldgruva för inspiration och reflektion!

Brit Stakston ,@britstakston på Twitter, kommer till WebCoast.
Hemsida: http://www.jmw.se/author/brit

Hur kommunicerar du på internet?
Med hjälp av alla de tjänster, plattformar där mina uppdragsgivare, vänner och andra kloka finns! Just nu domineras det av skrivandet på Twitter, mail, JMWs blogg, Facebook och LinkedIn i nämnd ordning!

Vad vill du prata om och lära ut till andra på WebCoast?
Har tänkt att lyssna mer än att prata själv. Är inne i en helikopterfas då jag mer ser på när hjulen snurrar än att aktivt bidra till att de gör det : ) Men om det finns någon som är sugen på att höra just mig prata om något så gör jag det förstås, droppa i så fall ett önskemål om det här!

Vad vill du lyssna på och veta mer om av andra deltagare på WebCoast?
Åhh jag är som alltid i såna här sammanhang så nyfiken på att höra vad som rör sig i människors huvuden just nu. I en sådan större samling av människor får man alltid insikter och idéer om vad som komma skall. En guldgruva till inspiration och reflektion att arbeta vidare med.

Jag kommer allra helst gå på sessioner som bjuder på konkreta hands-on erfarenheter eller sådana som efterfrågar input till pågående projekt eller affärsidéer.

av Maria Gustafsson, @MikuMaria

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen