Navigation
webcoast-blir-statisk

Du kan använda WebCoast.se i minst 10 år!

När vi sa hejdå och tack för allt i förra blogginlägget så betyder det bara att vi inte arrangerar fler knytkonferenser.

Allt innehåll här på sajten, blogginlägg, filmer och podcasts kan du fortsätta använda i minst 10 år framåt. Vi har sett till att sajten fortsätter vara en kunskapsbank som är öppen 24/7.

Oderland hjälper till genom att sponsra med tryggt och säkert webbhotell, domänen är betald för 10 år och Maria Gustafsson förvaltar sajten.

Sajten är för säkerhets skull nu omarbetad till en mer statisk version. Vilket betyder att det inte längre fungerar att kommentera eller göra nya inlägg. Så när du vill kommentera eller fråga något, leta upp oss i andra kanaler.

Se filmade föreläsningar och sessioner, lyssna på podcasts och läs massor av blogginlägg. Gör något av allt material som vi har skapat tillsammans under våra fem fantastiska år med WebCoast.

Stort tack alla som medverkat på olika sätt!

Hjärtligt tack till Oderland som så gärna fortsätter att sponsra oss in i framtiden!

Av kärlek till webben – WebCoast!

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen