Navigation
Ookami_shopYlva

Deltagarintervju: Ylva Bergvik

Ylva Bergvik ser fram emot en fullmatad helg i gott sällskap. Hon beskriver WebCoast som ett event i framkant med härlig atmosfär och härliga människor, och har stora förväntningar på årets knytkonferens.

Kreativa Ylva har alltid haft ett stort intresse för media och jobbar idag som art director och webbdesigner i det egna företaget Ookami production. Dessutom tillverkar hon smycken av återanvända datordelar som hon säljer via ookamishop.se. Under WebCoast kommer det finnas möjlighet att titta närmare på Ylvas unika manschettknappar, ringar, örhängen och halsband.

Hur kommunicerar du på internet?

Jag använder Twitter för att läsa om organisationer jag är intresserad av, ta del av andras projekt och dela med mig av min egen kunskap och erfarenhet. Pinterest och Instagram använder jag främst för att få idéer och på LinkedIn knyter jag professionella kontakter. Jag har också webbsidor för både Ookami production och dotterföretaget Ookami Shop, och webbshoppen marknadsför jag på Facebook.

Ylva1

Ylva Bergvik

Vad vill du prata om och lära ut till andra på WebCoast?

I år kommer jag att hålla en session om Ookami shop. Hur jag kom på att jag skulle ge nytt liv till saker som jag annars skulle ha kastat och alla turer som är förenade med att starta en tillverkning. Sedan tänker jag att jag träffar folk på golvet och pratar. Det är en så härlig atmosfär och så härliga människor på WebCoast, och man hittar alltid någon intressant att diskutera med!

Vad vill du lyssna på och få veta mer om på WebCoast?

Jag skulle framför allt vilja höra mer om marknadsföring och sociala medier, och hur man tillämpar det idag. Kanske något om media i allmänhet och hur utvecklingen ser ut framåt. Det är svårt att säga för det dyker alltid upp intressanta ämnen och man lär sig alltid så mycket.

Det absolut bästa med WebCoast är att ta del av det senaste och träffa likasinnade. Det är verkligen ett ypperligt tillfälle att lära känna folk inom branschen, knyta kontakter och kanske hitta framtida samarbetspartners. Jag har stora förväntningar på årets konferens!

 

Intervjuad av: Jenny Korpi

Ladda ned WebCoast-appen!

Ladda ner WebCoast-appen och få snabb och enkel tillgång till bland annat programmet. Du kan exempelvis spara ned ditt eget schema för helgen! Appen finns för båda iOS och Android i respektive App Store.

  • Tillgänglig på App Store
  • Hämta på Google Play
WebCoast Appen